Natteravn

En aften ved bålet under en stjernefyldt nattehimmel kræver en helt speciel kop kaffe

Blød krop med elegant smag af Irish Cream og rom
Tilsat aroma med smag af Irish Cream og rom

Navnet “Natteravn” stammer fra sangen af samme navn. Sangen “Natteravn” blev skrevet KFUM-Spejdernes korpslejr i Holbæk i 1990. Sangen rummer alt det hyggelige, varme og dejlige ved at være på lejr, når natten sænker sig på. Sangen handler om alt det, som det at være spejder handler om. Det er her rundt om bålet, at historier og minder bliver delt, og at det er helt okay at blive en smule rørstrømsk over alt det, som man oplever. Det kan være lidt svært at være væk hjemmefra, og hvis det er første gang, så skal man lige vænne sig til at være på lejr. Alle er der for hinanden og hjælper, hvis der er det mindste. Det er også her, at man får venner for livet. Det kræver en helt særlig kaffe til disse tidspunkter – nemlig “Natteravn”.

“Natteravn” er inspireret af seniorspejdere og rovere. Når de sidder ved lejrbålet en stille sommeraften og hører naturen falde til ro, skaber det plads, tid og ro til eftertanke. Dagens mange indtryk bearbejdes og deles med plads til både grin, eftertænksomhed og måske en lille tåre. Uanset hvad dagen bragte, så falder den bedst på plads, når koppen er fyldt med “Natteravn”.

Pris for 225 gr:

85 kr.

Pris for 1 kg:

269 kr.
Sammen gør vi verden til et bedre sted – én kop kaffe ad gangen

Når du køber en pose Spejderkaffe, støtter du både Mercy Scouts og kaffebønder i Uganda.

Mercy Scouts har en vigtig mission: At flere børn og fattige familier skal have et bedre liv. Det gør de ved at hjælpe med alt fra adgang til rent vand, uddele briller og bygge skoler. Alt sammen gjort muligt, fordi du drikker en kop Spejderkaffe.

Kaffen kommer fra Farm Mountain i Randers. De sikrer, at kaffebønderne får en god pris og at kaffen indeholder så få defekte bønner som muligt. Det giver nemlig en bedre kaffe.

Derudover uddanner de også kaffebønderne, så kaffen dyrkes mere effektivt og bæredygtigt.

Når du nyder en kop Spejderkaffe, gør du en kæmpe forskel. Tak – og velbekomme!