Spejderhagl

Når lejrens magi hopper ned i kaffekoppen, og overrasker selv den bedste

Dessertkaffe med behagelig blød lakridssmag
Tilsat aroma med smag af lakrids

Navnet “Spejderhagl” leder tankerne tilbage på bolcher ved samme navn. Ligesom bolcherne har Spejderhagl også en dejlig smag af lakrids, der varmer og giver fornyet energi. Spejderhagl er noget, som alle kender, og hvis man snakker med folk, som ikke er spejdere, er det næsten garanteret, at de kender til spejderhagl-bolcherne. De er kendte og er et hit, som mange godt kan lide. Pulveret på bolcherne giver et kraftig kick af lakrids, hvorefter sødmen tager over, hvilket er det din ”Spejderhagl”-kaffe skal gøre for dig hver morgen.

Kaffen er inspireret af junior- og tropspejdere. Fordi de kan ligesom “Spejderhagl” give dig et kig og overraske selv den mest erfarne leder. De finder på sjove løjer, siger kloge ting og viser, at de kan meget mere, end du tror. Når det sker, ved man, at man som junior- og tropleder har opfyldt spejderlovens ord: At skabe gode samfundsborgere.

Pris for 225 gr:

85 kr.

Pris for 1 kg:

269 kr.
Sammen gør vi verden til et bedre sted – én kop kaffe ad gangen

Når du køber en pose Spejderkaffe, støtter du både Mercy Scouts og kaffebønder i Uganda.

Mercy Scouts har en vigtig mission: At flere børn og fattige familier skal have et bedre liv. Det gør de ved at hjælpe med alt fra adgang til rent vand, uddele briller og bygge skoler. Alt sammen gjort muligt, fordi du drikker en kop Spejderkaffe.

Kaffen kommer fra Farm Mountain i Randers. De sikrer, at kaffebønderne får en god pris og at kaffen indeholder så få defekte bønner som muligt. Det giver nemlig en bedre kaffe.

Derudover uddanner de også kaffebønderne, så kaffen dyrkes mere effektivt og bæredygtigt.

Når du nyder en kop Spejderkaffe, gør du en kæmpe forskel. Tak – og velbekomme!