Ulvetime

Når dagen synes ekstra lang, og du lige har brug for et lille skub

Specialblanding med en sødlig tone

Navnet “Ulvetime” er inspireret af den time på dagen, hvor alting skal gå op i en højere enhed: der skal købes ind, laves mad, hentes børn, ryddes op – og gerne på samme tid. Al den travlhed kræver en god kaffe – og det er Ulvetime. Som spejder og leder kan denne time godt være en smule frustrerende, fordi der sker så meget rundt omkring en. Man skal sørge for, at alle er i gang med at lave noget, når der både skal hugges brændes, tændes bål og laves mad, samtidig med, at man skal have overblikket over det hele.

Derfor er denne kaffe inspireret af spejdere i ulveflokken. For her er der sammenhold og fællesskab – også når man er træt, våd og nede i kulkælderen. Når det sker, bakker ulvene hinanden op og løser opgaven – sammen!

Pris for 225 gr:

70 kr.

Pris for 1 kg:

200 kr.
Sammen gør vi verden til et bedre sted – én kop kaffe ad gangen

Når du køber en pose Spejderkaffe, støtter du både Mercy Scouts og kaffebønder i Uganda.

Mercy Scouts har en vigtig mission: At flere børn og fattige familier skal have et bedre liv. Det gør de ved at hjælpe med alt fra adgang til rent vand, uddele briller og bygge skoler. Alt sammen gjort muligt, fordi du drikker en kop Spejderkaffe.

Kaffen kommer fra Farm Mountain i Randers. De sikrer, at kaffebønderne får en god pris og at kaffen indeholder så få defekte bønner som muligt. Det giver nemlig en bedre kaffe.

Derudover uddanner de også kaffebønderne, så kaffen dyrkes mere effektivt og bæredygtigt.

Når du nyder en kop Spejderkaffe, gør du en kæmpe forskel. Tak – og velbekomme!