Ryk verden – med vanilje

Lysristet kaffe, der giver mod til at ændre verden med toner af vanilje

APRILSNAR – du kan desværre ikke købe Spejderkaffe med vilje 🙂

Navnet på denne kaffe kommer fra KFUM-Spejdernes motto “Sammen rykker vi verden – med vilje”. Nogen gange kan det virke svært og uoverskueligt at skulle forholde sig til verden og tilmed rykke den. Når du har det sådan, er denne kaffe perfekt!

”Ryk verden – med vanilje” giver dig mod på mere og fornyet håb på en bedre verden. Med sødlige og varme toner af vanilje får du en kop kaffe, der både afslapper og giver fornyet styrke til at rykke verden.

Sidder du fast i et trøsteløst møde eller mangler du inspiration til det næste ulvemøde, så tag en kop “Ryk verden – med vanilje” og mærk hvordan ny inspiration og gå-på-mod fylder dit sind.

Sammen gør vi verden til et bedre sted – én kop kaffe ad gangen

Når du køber en pose Spejderkaffe, støtter du både Mercy Scouts og kaffebønder i Uganda.

Mercy Scouts har en vigtig mission: At flere børn og fattige familier skal have et bedre liv. Det gør de ved at hjælpe med alt fra adgang til rent vand, uddele briller og bygge skoler. Alt sammen gjort muligt, fordi du drikker en kop Spejderkaffe.

Kaffen kommer fra Farm Mountain i Randers. De sikrer, at kaffebønderne får en god pris og at kaffen indeholder så få defekte bønner som muligt. Det giver nemlig en bedre kaffe.

Derudover uddanner de også kaffebønderne, så kaffen dyrkes mere effektivt og bæredygtigt.

Når du nyder en kop Spejderkaffe, gør du en kæmpe forskel. Tak – og velbekomme!