Men hvad har kaffe med hygiejnebind at gøre?

Svaret er: mere end du tror 🙂 Sagen er nemlig, at Mercy Scouts sammen med “I am family” har uddelt hygiejnebind på skolen “Bright Future Primary” i landsbyen Wabiyura. Hundredevis af bind blev uddelt til pigerne på skolen. Det betyder, at de kan tage i skolen og få undervisning i stedet for at måtte blive hjemme. Dét gør en forskel for en masse familier og piger!

Nu kan man jo nemt tro, at det ikke kan være så svært, at få fat i noget så almindeligt som hygiejnebind. Men det er det i Uganda, når man bor på landet eller ikke har mange penge. For mange piger betyder det, at de dropper ud af skolen eller får dårlige karakterer. Det er nemlig ikke nemt at gå i skole, når man har menstruation og ikke har nogen bind. Derudover er de manglende bind også årsag til underlivssygdomme og infektioner.

Derfor betyder det en verden til forskel for pigerne på skolen, at de får adgang til hygiejnebind. Tænk, at du ved at købe et armbånd eller ved at nyde Spejderkaffe kan være med til at gøre så stor en forskel for så mange piger. Så smager kaffen lidt bedre og armbåndet er lidt flottere 🙂

Vil du læse mere om det, så tjek Mercy Scouts opslag på facebook

Vil du have en kop Spejderkaffe, så kan du købe den lige her:

[su_button url=”http://flexbillet.dk/lystrupgruppe/spejderkaffe” target=”blank” style=”flat” background=”#59341b” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ class=”calltoaction”]Bestil din spejderkaffe lige her[/su_button]

Armbåndene – dem kan du købe her:
Armbånd med teksten “Mercy Scouts”
Armbånd med teksten “SL 2017” – det er Spejdernes Lejr 2017 🙂

Der er også andre gode nyheder

Der er sket noget stort: De har fået en brønd!

Der er sket noget stort: De har fået en brønd!

For et par dage siden, den 15. februar, skete der noget fantastisk i min landsby. Takket være Mercy Scouts’ utrolige arbejde, bakket op af det større spejderfællesskab, fik vi endelig en helt ny brønd.

STOP! Vi har brug for din hjælp

STOP! Vi har brug for din hjælp

Du har måske hørt om Daisy fra Mercy Scouts? Hun er mega cool, har startet mange super fede projekter – og nu skal hun studere i 2 år i Danmark!