Spejderkaffe går international!

Vi pakker og pakker og pakker – for Kandersteg Spejdercenter i Schweiz har bestilt Spejderkaffe! De har smagt kaffen og er så glade for både den og for projektet, at de vil sælge Spejderkaffe i deres butik! Så næste gang du kommer til Schweiz, kan du købe en pose Spejderkaffe som souvenir 🙂

Du undrer dig måske over, hvorfor poserne ikke har mavebælter på, som de plejer. Jo, det skyldes, at vi gerne skulle nå at sende kaffen afsted sehr schnell. Derfor valgte vi den hurtigste løsning: printe flotte labels og så sætte dem på manuelt.

Det tager lidt mere tid for os – men betyder, at spejdere på Kandersteg hurtigere kan få en god kop Spejderkaffe. Dog er det kun Ulvetime og Natteravn – Spejderhagl med lakridssmag er ikke så hot uden for Danmark. Det er kun os, der er tosset med lakridssmag 🙂

 

Der er også andre gode nyheder

Der er sket noget stort: De har fået en brønd!

Der er sket noget stort: De har fået en brønd!

For et par dage siden, den 15. februar, skete der noget fantastisk i min landsby. Takket være Mercy Scouts’ utrolige arbejde, bakket op af det større spejderfællesskab, fik vi endelig en helt ny brønd.

STOP! Vi har brug for din hjælp

STOP! Vi har brug for din hjælp

Du har måske hørt om Daisy fra Mercy Scouts? Hun er mega cool, har startet mange super fede projekter – og nu skal hun studere i 2 år i Danmark!