Ses vi på Landstræf?

Hvad har Landstræf, Spejderkaffe og Mercy Scouts med hinanden at gøre? Jo, det er både simpelt og lidt sært: Svaret er nemlig Finland. 

I 2014 mødte spejderne fra Lystrup Gruppe nemlig Gidds fra Mercy Scouts I Uganda. Siden dengang har Lystrup Gruppe solgt over 8.000 armbånd, som alle er håndlavet af spejderne fra Mercy Scouts. For hvert armbånd kan Mercy Scouts skaffe rent vand til 5 børn i et helt år!

Nu har Lystrup Gruppe så startet Spejderkaffe! Formålet er det samme som med armbåndene: at skaffe rent vand til børn og fattige familier i Uganda. For hver pose kaffe kan 2 børn få rent vand i et helt år.

Hvad har samarbejdet betydet for Lystrup Gruppe og Mercy Scouts?

På Landstræf fortæller vi om, hvad samarbejdet har betydet både for Lystrup Gruppe, for Mercy Scouts og for alle mange mennesker, som er involveret i projekterne.

Vi holder to foredrag, hvor du også kan smage Spejderkaffe. Det er kl 10.00-12.00 og igen kl 13.00-15.00.

 

Du kan læse mere om programmet om lørdagen på Landstræf her

 

Vi håber, at vi ses!

Der er også andre gode nyheder

Der er sket noget stort: De har fået en brønd!

Der er sket noget stort: De har fået en brønd!

For et par dage siden, den 15. februar, skete der noget fantastisk i min landsby. Takket være Mercy Scouts’ utrolige arbejde, bakket op af det større spejderfællesskab, fik vi endelig en helt ny brønd.

STOP! Vi har brug for din hjælp

STOP! Vi har brug for din hjælp

Du har måske hørt om Daisy fra Mercy Scouts? Hun er mega cool, har startet mange super fede projekter – og nu skal hun studere i 2 år i Danmark!