HURRA! Nu kan du altid købe Spejderkaffe

Vi ved det godt – det har været noget bøvl at få fat i Spejderkaffe. Man kunne kun købe en gang om måneden og kun hos Lystrup Gruppe… men nu bliver det nemmere! HURRA HURRA HURRA!

Du kan nemlig nu købe kaffen direkte hos Kaffeagenterne i deres webshop. “Kaffeagenterne, hvem er det?”, tænker du måske. Jo, det er faktisk dem, der leverer Spejderkaffe. Kaffeagenterne er nemlig også dem, der rister og sælger Farm Mountain kaffe – og det er dér, vi får vores kaffe fra.

Så Spejderkaffe er stadig den samme gode kaffe, hvor 10 kr går til Mercy Scouts og deres mange projekter. Nu er den bare blevet nemmere at købe 🙂

Du kan bestille den her og få den sendt med posten. Du kan endda vælge, om du vil have hele bønner eller de skal males først! Og køber du for over 500 kr, så er fragten gratis 🙂 Ellers er den fast 39 kr.

Køb kaffen her

Ulvetime

Spejderhagl

Natteravn

Vil du sælge kaffe i din gruppe?

Desværre kan vi ikke på nuværende tidspunkt tilbyde, at din gruppe kan sælge Spejderkaffe via Kaffeagenternes webshop. Når de håndterer forsendelse og pakning, ryger meget af den fortjeneste, som din gruppe kunne tjene.

MEN vælger I at stå for forsendelse eller udlevering af kaffen, kan I godt tjene penge på at sælge Spejderkaffe i din gruppe. Tag et kig her for mere information.

Der er også andre gode nyheder

STOP! Vi har brug for din hjælp

STOP! Vi har brug for din hjælp

Du har måske hørt om Daisy fra Mercy Scouts? Hun er mega cool, har startet mange super fede projekter – og nu skal hun studere i 2 år i Danmark!

De bygger skole for din kaffe

De bygger skole for din kaffe

Prøv at se her! Den tager fin fart, den nye skole, som Mercy Scouts er ved at bygge. De mangler tag og indretning – og det er her, at din kaffe...

Kom med til verdensmål-kaffebingo!

Kom med til verdensmål-kaffebingo!

På fredag den 12. marts kl 15.00 går vi live på vores facebook side med noget super sjovt og spændende: Bingo med verdensmål og Spejderkaffe! For at...