Nyt år – nye priser

I sommers var der 28 spejdere og ledere fra Lystrup Gruppe på besøg i Uganda hos Mercy Scouts. De var med ude og uddele briller og LifeStraws for at se, hvilken kæmpe stor forskel, pengene fra Spejderkaffe og salg af armbånd gør.

Tænk sig, for kun 35 kr kan en skrædder igen tråde en nål, en lærer igen rette opgaver og en bedstefar igen hjælpe til i haven. At få et par briller er sandelig at få et nyt liv!

Det oplevede spejderne og lederne fra Lystrup Gruppe, da de var med ude i en lille landsbykirke for at uddele briller. Da de kom, var der over 100 mennesker. De ventede blot stille og roligt på at det blev deres tur til at få deres syn igen.

En efter en kom til en optiker, der målte deres øjne. Da de derefter fik udleveret et par passende briller, var spejderne og lederne vidne til den oplevelse, det er, når man for første gang i måske 10 år igen kan læse en tekst. Det var livsomvæltende!

Vi vil gerne gøre mere!

Oplevelserne i Uganda gjorde, at vi gerne vil gøre mere for at hjælpe flere med Spejderkaffe. Derfor har vi gjort to ting:

Vi har hævet prisen for de små poser med 225 gr. Prisen er nu 70 kr for Ulvetime og 75 kr for Spejderhagl og Natteravn. Det gør nemlig, at spejdergrupper nu kan tjene 10 kr pr pose Spejderkaffe de sælger – og Mercy Scouts får stadig 10 kr pr pose! På den måde kan vi få hjælp af spejdergrupper til at udbrede budskabet om Spejderkaffe og støtte Mercy Scouts endnu mere! Og som ekstra bonus får kaffebønderne også bedre livsvilkår og kaffen smager godt.

MEN vi har også hørt jer, der drikker meget Spejderkaffe! I kan nu købe Spejderkaffe i kiloposer – endda til en billigere kilopris end før. Du kan købe 1 kg Ulvetime til 200 kr og Spejderhagl og Natteravn til 220 kr. Der sparer du faktisk hele 40 kr på 1 kg Ulvetime og 20 kr for Spejderhagl og Natteravn.

Som ekstra bonus kan du vælge, om du gerne vil have kaffe i hele bønner eller den skal igennem en kværn først. Det klarer Kaffeagenterne nemlig for dig 🙂

Prøv selv at se her, hvor meget et par briller betyder

Din spejdergruppe kan tjene penge på at sælge Spejderkaffe

Vil du vide mere om det, så læs mere her

Der er også andre gode nyheder

Der er sket noget stort: De har fået en brønd!

Der er sket noget stort: De har fået en brønd!

For et par dage siden, den 15. februar, skete der noget fantastisk i min landsby. Takket være Mercy Scouts’ utrolige arbejde, bakket op af det større spejderfællesskab, fik vi endelig en helt ny brønd.

STOP! Vi har brug for din hjælp

STOP! Vi har brug for din hjælp

Du har måske hørt om Daisy fra Mercy Scouts? Hun er mega cool, har startet mange super fede projekter – og nu skal hun studere i 2 år i Danmark!