Er du klar på et eventyr fra Uganda?

Hej verdensforandrere!

Daisy Asiimwe her – og jeg vil gerne invitere dig til at tage med mig og Spejderkaffe på denne utrolige rejse, når jeg deler historier om min opvækst i Ugandas landområder, de livsforandrende oplevelser med Mercy Scouts og hvor meget dine donationer, når du køber Spejderkaffe, er med til at ændre verden!

Jeg bor i øjeblikket i København, men jeg er opvokset i Mbale, Uganda. I Mbale er Mercy Scouts ikke bare en spejdergruppe, men et kraftcenter for empowerment af unge mennesker.

Et bedre sted for alle

Som medlem af Mercy Scouts siden 2015 tænker jeg ofte tilbage på de gode gamle dage, hvor jeg arbejdede sammen med en fantastisk gruppe unge mennesker om samfundsprojekter, lige fra at hjælpe ældre mennesker på gårde til at lave håndværk som de berømte armbånd, der har støttet initiativer som The Girl’s Initiative, Clean Water og kampen mod malaria.

Mercy Scouts fortsætter med at inspirere mig til at finde kreative måder og gøre det bedste, jeg kan, for at gøre mit samfund til et bedre sted for alle.

I dag læser jeg en kandidatgrad i global udvikling på Københavns Universitet, hvilket blev gjort muligt gennem Mercy Scouts’ store netværk, spejdervenner og spejdervenner over hele verden – og særligt i Danmark!

Der er mere på vej!

Så, kære venner, tag med på eventyret, og hold øje med flere opdateringer. Vi glæder os til at have jer om bord. Vi ses på næste opslag!

MercyScouts#Spejderkaffe

Daisy skriver på engelsk. Så hvis du hellere vil læse det på engelsk, kan du læse med herunder:

Are you ready for an adventure from Uganda?

Hey world-changers!

Daisy Asiimwe here, inviting you to join me and Spejderkaffe on this incredible journey as I share stories about my upbringing in rural Uganda, the impactful experiences with Mercy Scouts, and the transformative power of your generous donations when buying Scout Coffee.

I’m currently residing in Copenhagen, Denmark but I was raised in Mbale,Uganda. In Mbale, Mercy Scouts isn’t just a presence but a powerhouse of empowerment for young people.

As a member of Mercy Scouts since 2015, I often reminisce about the good ol’ days – working alongside a fantastic group of young people on community projects, from assisting elderly people on farms to making crafts like the famous bracelets that have supported initiatives like The Girl’s Initiative, Clean Water, and the Fight against Malaria. Mercy Scouts continues to inspire me to find creative ways and to do the best I can to make my community a better place for everyone.

Today, I’m pursuing a Master’s Degree in Global Development at Københavns Universitet which was made possible through the exposure and network of Mercy Scouts, scout friends, friends of scouting around the world.

So, dear friends, join the adventure and stay tuned for more updates. We are eager to have you on board. See you on the next post!

Der er også andre gode nyheder

Der er sket noget stort: De har fået en brønd!

Der er sket noget stort: De har fået en brønd!

For et par dage siden, den 15. februar, skete der noget fantastisk i min landsby. Takket være Mercy Scouts’ utrolige arbejde, bakket op af det større spejderfællesskab, fik vi endelig en helt ny brønd.

Så blev det endelig jul!

Så blev det endelig jul!

I år oplevede jeg en dansk jul hos Karen og Johannes og satte pris på de mange former for julefejring. Udover at nyde en alarmerende mængde varm chokolade, kager og desserter hos Karen og Johannes, gik det op for mig, at julen i min landsby og i Danmark handler om det samme: at dele og være sammen.